Stadsverwarming pakket


Stadsverwarming pakket

Stadsverwarming wordt goedkoper met een compleet stadsverwarming pakket. Heatrent bied als enigste in Nederland een compleet stadsverwarming pakket voor uw woning.

Speciaal voor de oudere stadsverwarming installaties bieden wij een compleet zekerheidspakket voor uw centrale verwarming. Al vanaf €0,45 Per dag geniet u van zekerheid, besparing en een warme woning.

Wat bieden wij in ons pakket?

  1. Nieuwe radiatorkranen inclusief voorinstelling compleet met thermostaatknop
  2. Nieuwe onderblokken / voetventielen, 1 of 2 pijps t.b.v. uw radiatoren
  3. Spoelen van de radiatoren en het leidingwerk in uw woning
  4. Inregelen van de radiatoren
  5. Warmtebeeld inspectie van uw radiatoren
  6. Een CV magneetfilter in de aanvoer van de stadsverwarming
  7. Twee jaarlijkse inspectie van de installatie inclusief reiniging van het stadsverwarming filter en reiniging van het CV magneetfilter
  8. Complete storingsservice inclusief onderdelen (storingen voor 10:00uur gemeld de zelfde dag geholpen)
  9. Combinatie met een thermostaat + stadsverwarmingsklep mogelijk

Veel stadsverwarmingsinstallaties functioneren slecht als gevolg van vervuiling in de binneninstallatie en een slechte hydraulische balans in het systeem. Om dit goed te krijgen is een ingrijpende verandering van de installatie nodig inclusief spoelen, nieuwe kranen en nieuwe onderblokken.

Om iedereen de kans te geven geld te besparen bieden wij een pakket met een looptijd van 10 jaar compleet met service.

Aantal radiatoren Prijs per dag
2 €0,45
3 €0,49
4 €0,52
5 €0,56
6 €0,61
7 €0,65
8 €0,69
9 €0,73
10 €0,74
11 €0,76
12 €0,77
13 €0,78
14 €0,80
15 €0,81
16 €0,82
17 €0,85
18 €0,88
19 €0,91
20 €0,94

Begin met besparen! Bel gratis 0800-2929057 of stuur een mail naar verkoop@cvketel.expert

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op. 

Wij maken stadsverwarming weer lekker warm en staan altijd klaar voor uw stadsverwarming storingen.

Bel Gratis 08002929057 Of stuur ons een Email op verkoop@cvketel.expert

 

Alle bovenstaande producten maken onderdeel uit van ons stadsverwarming pakket. Met dit pakket bent u verzekerd van een goed werkende en energiezuinige stadsverwarming compleet met storingsservice inclusief onderdelen wanneer er onverhoopt een defect optreed in de installatie. Met het stadsverwarming pakket bent u dus verzekerd van een zorgeloze installatie en als u nog geen thermostaat heeft om de stadsverwarming centraal te regelen dan kunt u onze pakketten combineren met een van onze stadsverwarmingsthermostaten inclusief stadsverwarmingsklep.Voor iedereen die eigenaar is van het object waar de installatie zich bevindt is het mogelijk om een stadsverwarming pakket af te sluiten. Als uw woning over vloerverwarming en radiatoren beschikt dan kan het stadsverwarming pakket op maat worden aangeboden inclusief het spoelen van de vloerverwarming. Met het spoelen van de leidingen en de radiatoren bent u verzekerd van een schoon centraalverwarmingssysteem voor de duur van tien jaar. Na het spoelen wordt de installatie ingeregeld en vindt er een warmtebeeldinspectie plaats. Alle door ons aangeboden pakketten worden per kwartaal aan u gefactureerd. Het bedrag per dag is een starttarief en zal jaarlijks onderhevig zijn aan een stijging conform het bepaalde in onze algemene voorwaarden compleet stadsverwarming pakket. Dit is nodig om eventuele toekomstige stijgingen van lonen en materialen te kunnen ondervangen. Na tien jaar contractduur is de installatie die door Heatrent is aangebracht uw eigendom. Heatrent zal twee jaarlijks uw installatie nakijken en zowel het stadsverwarmingsfilter als het CV magneetfilter reinigen en indien nodig zaken aanpassen aan de installatie.