Pelletkachel huren


Pelletkachel huren

Bij Heatrent kunt u voordelig een Pelletkachel huren vanaf €5,50 per dag.

Pelletkachel huren

De Ferroli SFL7 P12 Pelet CV ketel is een 52KW pelletkachel en wordt door ons verhuurd inclusief een 1000 liter hygiëneboiler voor verwarming en warm water.

De Ferroli pelletkachel bestaat uit twee delen, een kachel en een pellet voorraadtank.

De Ferrolli SFL7 P12 huurt u bij Heatrent voor maar €5,50 per dag.

 

Pelletkachel huren! Wat huurt u?

 • Ferroli SFL7 P12 pellet CV ketel
 • 300 liter pellet voorraadtank
 • 1000 liter hygiëneboiler
 • Pellet CV-ketel regelaar+pomp en anticondensklep
 • RVS geïsoleerde rookgasafvoer
 • Leidingwerk tot aan bestaande aansluiting
 • CV-magneetfilter
 • Jaarlijks onderhoud inclusief reiniging rookgasafvoer
 • Storingsservice
 • Huur periode 12 jaar
 • Afkoopbaar na 5 jaar

Bekijk de installatie hieronder.

pelletkachel huren Ferroli

 

pelletkachel huren

Pelletkachel huren CV

Wilt u een Pelletkachel huren? Neem voor meer informatie over onze pellet CV ketel geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij heatrent huurt u niet alleen een pellet CV ketel maar ook de service die nodig is om de pelletkachel probleemloos en veilig te laten werken.

Als u besluit om een pelletkachel te huren dan bent u verzekerd van duurzame warmte en een aangenaam comfort. De Ferrolli SFL7 P12 Pellet CV-ketel is een 52KW toestel die in 5 stappen moduleert zodat er altijd een efficiënte manier van verwarmen mogelijk is. De warmte wordt met een pomp getransporteerd naar een 1000 liter hygiëneboiler en zal bij CV vraag van de bestaande Cv-ketel naar het Cv-systeem worden getransporteerd.

De bestaande Cv-ketel zal dan niet gaan verwarmen maar het water alleen rondpompen totdat de buffer afkoeld waarna de pelletkachel de buffer weer op temperatuur zal brengen. De buffer is voorzien van een RVS drinkwater spiraal die door het vat loopt zodat u altijd voldoen en vers warm water heeft zonder dat de bestaande Cv-ketel bij hoeft te verwarmen.

De Ferroli biomassa pelletkachel is de juiste oplossing voor woningeigenaren, bedrijfspanden, boerenbedrijven, scholen en andere bedrijfsgerelateerde gebouwen. Voor de grotere vermogens kunnen meerdere ketels in cascade worden gezet zodat er altijd voldoende vermogen voor handen is.

Heatrent werk samen met gespecialiseerde warmte partners die verantwoordelijk zijn voor de installatie, het onderhoud en de storingsservice. Onze warmtepartners zijn getrainde specialisten zodat u altijd verzekerd bent van een veilige installatie en de beste service. Bij onze complete installatiepakketten is inbegrepen, het pellet CV toestel, Pellet voorraadtank, brander, expansievat, hygiëneboiler, overstort, inlaatcombinatie, CV magneetfilter, filtervloeistof, leidingwer, rookgasfavoer, en pellet Cv-ketel besturing. Bij alle pellet Cv-ketels die Heatrent verhuurt wordt het CV systeem van een filter voorzie om schade aan het nieuwe toestel te voorkomen. Nieuwe toestellen zijn voorzien van een energiezuinige A label pomp en de pomp is extra gevoelig voor vervuiling uit het CV systeem. Naast mogelijke schade die door het filter wordt voorkomen is het filter in de installatie ook zeer belangrijk om het energieverbruik tot een minimum te beperken en daarmee een zo zuinig mogelijke installatie te garanderen. Bij Heatrent gaat het verhuren van een Pellet CV ketel nog een stapje verder, iedere pellet CV ketel die door Heatrent wordt verhuurt wordt ingeregeld op de behoefte van de woning en dat komt de energiezuinigheid te goeden. Om het maximale rendement uit een pelletkachel ketel te halen is het van belang dat deze zo schoon en zo zuinig mogelijk brand. Het inregelen van de binneninstallatie levert nog eens een besparing op van ongeveer vijftien procent en kan worden bereikt door het plaatsen van voorinstelbare dynamische radiatorkranen. Onze huurprijs is een vanaf huurprijs en kent een jaarlijks stijging conform het bepaalde in onze algemene voorwaarden. in de huurprijs is het leveren en installeren van nieuwe voorinstelbare dynamische radiatorkranen en het inregelen van de binneninstallatie niet meegenomen. Optioneel kunnen wij voor u een aanbieding maken om uw binneninstallatie te optimaliseren. Alle door Heatrent geleverde pellet CV ketels zijn geschikt voor naverwarming van een zonneboiler. Heatrent kan desgewenst een aanbieding opstellen voor een dergelijk systeem. Naast de zonneboiler is de pellet CV ketel ook zeer geschikt om samen te werken met een bivalente warmtepomp. Heatrent beschikt over een uitgebreid assortiment warmtepompen en kan desgewenst een combi aanbieding opstellen zodat u altijd verzekerd bent van de meest energiezuinige oplossing.

Bekijk de Site van Ferroli