CV ketel huren heatrent


CV ketel huren bij Heatrent

Nieuwe CV ketel nodig? Bij Heatrent kunt een CV ketel huren vanaf €20,00 Per maand inclusief thermostaat, jaarlijks onderhoud en storingsservice.

Het huren van een CV ketel heeft vele voordelen: U huurt namelijk een CV ketel met een thermostaat, nieuwe rookgasafvoer, aansluitpakket en montage tegen een bescheiden bedrag per maand, inclusief onderhoud, storingsservice en na einde looptijd is het toestel van u.

CV ketel huren! Bekijk de pakketten

CV ketel hurenNefit CV ketel huren inclusief thermostaat vanaf €20,00 Per maand

Bekijk de aanbieding

Huren is meer dan alleen een CV-ketel

Een CV-ketel huren bij Heatrent betekend gemak en comfort. U huurt de ketel en de installatie zit bij het huurbedrag inbegrepen. Op basis van een paar foto’s kunnen wij een goede indicatie maken van de situatie. Heeft u een standaard situatie dan betaalt u dus niks extra bij het huren van een CV-ketel.

Thermostaat inbegrepen

Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel bieden wij altijd een thermostaat aan. U krijgt dan ook altijd een nieuwe thermostaat bij de CV-ketel. Naast de standaard thermostaat heeft u ook de keuze voor een slimme thermostaat. Hiermee kunt u  uw nieuwe huur ketel ook op afstand bedienen. CV-ketel huren en besturen op een slimme manier.

Inclusief jaarlijks onderhoud

Het huren van een nieuwe  CV-ketel is altijd inclusief het jaarlijkse onderhoud. Onderhoud vindt al na het eerste jaar plaats. Dit doen wij volgens de voorschrijven van de fabrikant. Door regelmatig onderhoud weten wij zeker dat de CV-ketel goed en zuinig werkt.  Heeft u toch een probleem en dient er een onderdeel vervangen te worden, dan zit dit ook bij de prijs inbegrepen. Wij nemen u de zorg uit handen want u hoeft zelf geen actie te ondernemen, wij bellen u voor de onderhoudsafspraak. Een CV-ketel huren bij Heatrent is er dus op gericht om u te ontzorgen.

Inclusief storing service van Heatrent

CV-ketel huren bevat naast het onderhoudscontract ook de service die u mag verwachten. Voor problemen met uw CV-ketel is Heatrent 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar. U belt dan ons storingsnummer 000000000  Wij zorgen er dan voor dat u er binnen 24 uur weer warm bij zit en kan genieten van een warme douche.  CV-ketel huren bij Heatrent is dus all-in, zonder extra verassingen.